Werkplekinspectie

Applicatie voor werkplekinspecties 

ImageImage

VGM observaties en werkplekinspecties zijn belangrijk voor de veiligheid binnen elke organisatie. Deze dienen periodiek uitgevoerd te worden om de veiligheid binnen de organisatie te handhaven en te verbeteren.
Direct leidinggevenden en/of een externe gecertificeerde veiligheidskundige dienen regelmatig de werkplek te inspecteren en de werkzaamheden van de werknemers, aannemers en onderaannemers te observeren en de resultaten evalueren met de betrokken werknemer(s).

 

VGM werkplekinspecties

 

Een VGM werkplekinspectie is anders van aard dan een werkplek observatie. Gedurende een VGM werkplekinspectie worden een aantal vooraf opgestelde items beoordeeld, zoals;

  • housekeeping, orde en netheid werkplek,
  • aanwezigheid en gebruik PBM,
  • controle EHBO-koffer,
  • controle status en keuring brandplusapparaten,
  • status gereedschappen,
  • status machine(s),
  • werkvergunning
  • LMRA

Meer weten over:

-    NLVI checklijst Werkplekinspectie
-    NLVI Werkplekinspectie app

Onze samenwerkende Partners & Masters

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Safety Dinner Pitch, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten. NLVI masters zijn actief betrokken bij de NLVI Safety Specials. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).

Het NLVI streeft ernaar de kennis van de Arbo professional up-to-date te houden. Wij bieden een platform waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Arboveiligheid worden gepresenteerd en waar in een ongedwongen sfeer arbo professionals met elkaar van gedachten kunnen wisselen

Activiteiten / Cursus agenda

Data van NLVI evenementen, zoals: Safety Diner Pitch, Kenniskring, Arbo Masterclass en andere trainingen en opleidingen. NLVI deelname aan beurzen, conferenties en congressen. Klik voor meer informatie op het logo van de mediapartner.   

NLVI - News Stream
Nederlands Veiligheidsinstituut - osha
Nederlands Veiligheidsinstituut - Heliview
OUTVIE
Nederlands Veiligheidsinstituut - Stocexpo
Nederlands Veiligheidsinstituut - Worksafe
Nederlands Veiligheidsinstituut - safetyhealthwork