Sympathisant

Steun het NLVI en wordt sympathisant

Het NLVI is een Stichting zonder winstbejag, bestemd voor alle Arbo-professionals, zoals: fabrikanten, leveranciers, adviseurs, gebruikers en handhavers).
Het NLVI heeft een effectief bedrijfsmatige structuur, sociale betrokkenheid en een Kenniskring voor partners en sympathisanten (lid/donateur).
Het NLVI heeft één algemeen doel: Voorkomen en beperken van ongevallen en incidenten met en zonder schade waar en wanneer dan ook.
Het NLVI heeft één specifiek doel: Het realiseren van een Veiligheidsbelevingsruimte met een ruim aanbod van realistische leer- en trainingsmogelijkheden voor iedereen.
Het NLVI is geen traditionele (ouderwetse) vereniging van een selecte groep personen maar een vooruitstrevende actieve organisatie zonder winstoogmerk
Het NLVI doet geen activiteiten die anderen beter kunnen!
Het NLVI biedt veel voordelen voor sympathisanten.

Onze samenwerkende Partners & Masters

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Safety Dinner Pitch, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten. NLVI masters zijn actief betrokken bij de NLVI Safety Specials. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).

Het NLVI streeft ernaar de kennis van de Arbo professional up-to-date te houden. Wij bieden een platform waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Arboveiligheid worden gepresenteerd en waar in een ongedwongen sfeer arbo professionals met elkaar van gedachten kunnen wisselen

Activiteiten / Cursus agenda

Data van NLVI evenementen, zoals: Safety Diner Pitch, Kenniskring, Arbo Masterclass en andere trainingen en opleidingen. NLVI deelname aan beurzen, conferenties en congressen. Klik voor meer informatie op het logo van de mediapartner.   

NLVI - News Stream
NLVI - News Stream
Nederlands Veiligheidsinstituut - osha
Nederlands Veiligheidsinstituut - Heliview
OUTVIE
Nederlands Veiligheidsinstituut - Stocexpo
Nederlands Veiligheidsinstituut - Worksafe
Nederlands Veiligheidsinstituut - safetyhealthwork