Publicaties

‘Herkennen van gevaren’

De presentatie wordt verzorgt door Gilles C. van Zweeden, Arbo professional met meer dan 45 jaar ervaring.

Herkennen van gevaren is makkelijker gezegd dan gedaan. Immers, als je een gevaar nooit eerder heb meegemaakt of gezien is dit niet in je geheugen opgeslagen en zodoende ook niet aanwezig om dit op een later tijdstip te herkennen.

Hoe dan wel?
Tijdens de presentatie passeren diverse mogelijkheden om het geheugen te voeden. Praktische trainingsmodulen zorgen voor nieuwe inzichten.

Onze samenwerkende partners

NLVI partners maken deel uit van onze kenniskring. Tijdens de Safety Dinner Pitch Presenteren zij actief hun producten en diensten. Tevens genieten zij van de voordelen van het NLVI netwerk.

Het NLVI streeft ernaar de kennis van de Arbo professional up-to-date te houden. Wij bieden een platform waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Arboveiligheid worden gepresenteerd en waar in een ongedwongen sfeer arbo professionals met elkaar van gedachten kunnen wisselen

Activiteiten agenda

Data van NLVI evenementen, zoals: Safety Diner Pitch, Kenniskring, Arbo Masterclass en andere trainingen en opleidingen. NLVI deelname aan beurzen, conferenties en congressen. Klik voor meer informatie op het logo van de mediapartner.   

Breaking News!

De ARBO-Masterclass, gaat dit jaar WEL door!

Assertief adviseren en Beïnvloeden van gedrag.

Hobeon/SKO waardering 5 punten

Meer weten link https://www.nlvi.nl/arbo-masterclass.html

NLVI - News Stream
Nederlands Veiligheidsinstituut - osha
Nederlands Veiligheidsinstituut - Heliview
Nederlands Veiligheidsinstituut - IIR
Nederlands Veiligheidsinstituut - Stocexpo
Nederlands Veiligheidsinstituut - Worksafe
Nederlands Veiligheidsinstituut - safetyhealthwork