NLVI Netwerken

De Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut – NLVI heeft een netwerk van > 12.100 LinkedIn connecties en een direct mailbestand van > 7.500 Arbo gerelateerde contacten.

Mede door haar aansprekende doelstellingen voor arbeidsveiligheid op en buiten de werkplek is het NLVI als onafhankelijke, non-profit organisatie de aangewezen organisatie voor promotie activiteiten van uw bedrijf of organisatie.

NLVI missie: Platform voor ALLE Arbo professionals

De keten van arbeidsveiligheid wordt gevormd door; de fabrikant, leverancier, adviseur, gebruiker en handhaver. Het NLVI biedt een podium voor allen. Wij informeren, raadplegen, verbinden alle partijen in de keten en wisselen op attractieve wijze inzichten, kennis en kunde uit. Binnen de keten beschikken wij over enorm veel kennis en expertise die wij sturen en verspreiden.

Gebruik NLVI netwerken

Het zeer ruime NLVI Arbo netwerk is belangrijk voor het delen van ontwikkelingen in Safety & Arboland. Via het NLVI netwerk promoten wij onze partners, producten, diensten en inzichten. 

Alle partner logo’s worden met link vermeld op onze website.
 

Partnership

Als partner steun je het NLVI en haar activiteiten. Als partner lever je hiermee een bijdragen aan een veilige samenleving. Het NLVI steunt promotionele activiteiten van haar partners op sociale media, beurzen, congressen en eigen evenementen zoals de Safety Pitch Events.

Wij verzenden minimaal 10 nieuwsbrieven per jaar via ons persoonlijk mailbestand (>7.500).        Wij delen de publicaties van partners op LinkedIn (>12.100 volgers).

NLVI doel:

Algemeen doel: Voorkomen en beperken van ongevallen en incidenten met en zonder schade, waar en wanneer dan ook.

Specifiek doel: Het realiseren van een Veiligheidsbelevingsruimte- en on-tour expositie, met een ruim aanbod van realistische leer- en trainingsmogelijkheden voor iedereen.

Steun het NLVI

Steun als partner het NLVI en draag bij aan een veilige samenleving. U steunt ons en wij steunen U met promotionele activiteiten op sociale media, beurzen, congressen en eigen evenementen zoals de Kenniskring / Safety Diner Pitch. 

Download het inschrijfformulier

Support Partner

Nederlands Veiligheidsinstituut - ARBO-K veiligheid
Nederlands Veiligheidsinstituut - powerfull presentations
Nederlands Veiligheidsinstituut - Vendrig IJsselstein BV
Nederlands Veiligheidsinstituut - Trafieq
Nederlands Veiligheidsinstituut - Arbo select
Nederlands Veiligheidsinstituut - Nature bliss
Nederlands Veiligheidsinstituut - Safetydashboard

Netwerk Partner

Nederlands Veiligheidsinstituut - 4Qualis
Nederlands Veiligheidsinstituut - De Veiligheidskundige

Netwerk Plus Partner

Nederlands Veiligheidsinstituut - STE

Evenementpartners

Nederlands Veiligheidsinstituut - osha
Nederlands Veiligheidsinstituut - Heliview
OUTVIE
Nederlands Veiligheidsinstituut - Stocexpo
Nederlands Veiligheidsinstituut - Easyfair
Nederlands Veiligheidsinstituut - safetyhealthwork

Onze samenwerkende Partners & Masters

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Safety Dinner Pitch, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten. NLVI masters zijn actief betrokken bij de NLVI Safety Specials. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).

Het NLVI streeft ernaar de kennis van de Arbo professional up-to-date te houden. Wij bieden een platform waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Arboveiligheid worden gepresenteerd en waar in een ongedwongen sfeer arbo professionals met elkaar van gedachten kunnen wisselen

Activiteiten / Cursus agenda

Data van NLVI evenementen, zoals: Safety Diner Pitch, Kenniskring, Arbo Masterclass en andere trainingen en opleidingen. NLVI deelname aan beurzen, conferenties en congressen. Klik voor meer informatie op het logo van de mediapartner.   

NLVI - News Stream
NLVI - News Stream
Nederlands Veiligheidsinstituut - osha
Nederlands Veiligheidsinstituut - Heliview
OUTVIE
Nederlands Veiligheidsinstituut - Stocexpo
Nederlands Veiligheidsinstituut - Worksafe
Nederlands Veiligheidsinstituut - safetyhealthwork