Detachering

Wat is eigenlijk het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Voor de goede orde het NLVI doet geen van beide. Je kan bij ons wel terecht voor specialistische hulp of advies. Voor ondersteuning in allerlei veiligheidsvraagstukken, training en opleiding beschikt het NLVI over gespecialiseerde partners en een ruim netwerk van Arbo professionals.

Voor personele ondersteuning door Arbo professionals (VK, AH, KAM) of brandwachten, BHV’ers en dergelijke, kunt u terecht bij één van onze geselecteerde partners.

Onze samenwerkende partners

NLVI partners maken deel uit van onze kenniskring. Tijdens de Safety Dinner Pitch Presenteren zij actief hun producten en diensten. Tevens genieten zij van de voordelen van het NLVI netwerk.

Het NLVI streeft ernaar de kennis van de Arbo professional up-to-date te houden. Wij bieden een platform waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Arboveiligheid worden gepresenteerd en waar in een ongedwongen sfeer arbo professionals met elkaar van gedachten kunnen wisselen

Activiteiten agenda

Data van NLVI evenementen, zoals: Safety Diner Pitch, Kenniskring, Arbo Masterclass en andere trainingen en opleidingen. NLVI deelname aan beurzen, conferenties en congressen. Klik voor meer informatie op het logo van de mediapartner.   

NLVI - News Stream
Nederlands Veiligheidsinstituut - osha
Nederlands Veiligheidsinstituut - Heliview
Nederlands Veiligheidsinstituut - IIR
Nederlands Veiligheidsinstituut - Stocexpo
Nederlands Veiligheidsinstituut - Worksafe
Nederlands Veiligheidsinstituut - safetyhealthwork