Detachering

Wat is eigenlijk het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Voor de goede orde het NLVI doet geen van beide. Je kan bij ons wel terecht voor specialistische hulp of advies. Voor ondersteuning in allerlei veiligheidsvraagstukken, training en opleiding beschikt het NLVI over gespecialiseerde partners en een ruim netwerk van Arbo professionals.

Voor ondersteuning in allerlei veiligheidsvraagstukken, training en opleiding kan het NLVI via detacheringsbureau Arbo-K Veiligheid bv diverse Arbo professionals inzetten. 

Op dit moment zijn er diverse collega’s die een baan zoeken:

Henk Zeegelaar
Zeer ervaren management consultant ICT met inhoudelijke arbeidsveiligheidskennis (MVK - Apply Opleidingen) en ervaring. Sterk in het oplossen van managementvraagstukken op het gebied van Health & Safety.

Credo: Er zijn altijd verbetermogelijkheden in bestaande situaties.

Gecertificeerd Microsoft Trainer, deskundig in kennisoverdracht tijdens gebruikerstrainingen. Ideale bruggenbouwer die zeer goed in staat is de wensen van het management en werkvloer te vertalen naar toekomstbestendige oplossingen.

Sterk in de combinatie ICT <> Safety en transitie van statische- naar dynamische RI&E, waarbij de werkplekinspectie als bruikbare tool wordt toegepast en verwerkt.

Gespecialiseerd in werkbare-/ transparante QHSE managementsystemen met diverse toepasbare applicaties (werkplekobservatie- en inspectie) en handige modules zoals incidentmelding, RI&E, LMRA enz.  Speciaal ontwikkelde gebruikerstrainingen t.b.v. operationele functies bijv. voormannen, teamleiders (plannen in Excel), shovel chauffeurs (Incident melden) e.d.

Als Middelbaar Veiligheidskundige bijdragen aan het op een hoger niveau brengen van het veiligheidsbeleid.

Gilles van Zweeden
Zeer ervaren HSE manager en spreker / docent, op een leeftijd van menig presidentskandidaat. Fit, veel ervaring en beschikbaar als interim adviseur, trainer, docent e.d.

 

Meer MVK en HVK  collega’s binnen ons netwerk. Speciaal door het NLVI geselecteerd en geschikt voor uw project of werk. Neem contact op Gilles van Zweeden; 0622850102

Onze samenwerkende Partners & Masters

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Safety Dinner Pitch, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten. NLVI masters zijn actief betrokken bij de NLVI Safety Specials. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).

Het NLVI streeft ernaar de kennis van de Arbo professional up-to-date te houden. Wij bieden een platform waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Arboveiligheid worden gepresenteerd en waar in een ongedwongen sfeer arbo professionals met elkaar van gedachten kunnen wisselen

Activiteiten / Cursus agenda

Data van NLVI evenementen, zoals: Safety Diner Pitch, Kenniskring, Arbo Masterclass en andere trainingen en opleidingen. NLVI deelname aan beurzen, conferenties en congressen. Klik voor meer informatie op het logo van de mediapartner.   

NLVI - News Stream
Nederlands Veiligheidsinstituut - osha
Nederlands Veiligheidsinstituut - Heliview
OUTVIE
Nederlands Veiligheidsinstituut - Stocexpo
Nederlands Veiligheidsinstituut - Worksafe
Nederlands Veiligheidsinstituut - safetyhealthwork