Consultancy

NLVI Consultancy is een adviessegment dat zich richt op het adviseren inzake het implementeren van arbeidsveiligheid welke de beste garantie biedt voor een veilige werkomgeving.

NLVI consultants worden ingezet ter ondersteuning bij het oplossen van arbeidsveilheidsvraagstukken of bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen op het gebied van veiligheid.

Onze dienstverlening kan variëren:

  • strategische projecten (zoals het verbeteren van een veiligheidscultuur)
  • tactische projecten (zoals de implementatie van een QHSE managementsysteem)
  • operationele projecten (zoals de inzet van veiligheidsprofessionals)

NLVI Consultants kijken daarom altijd vanuit de integrale bedrijfsvoering naar arbo-veiligheid. Zij geven aan hoe verschillende thema’s met elkaar samenhangen, waar verbetermogelijkheden liggen en welke verbeteringen de grootste toegevoegde waarde leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden en advies op maat?

Neem contact met ons op voor consultancy

Onze samenwerkende Partners & Masters

NLVI partners presenteren zich tijdens diverse NLVI activiteiten zoals, de Safety Dinner Pitch, website, beursdeelname en andere publieke bijeenkomsten. NLVI masters zijn actief betrokken bij de NLVI Safety Specials. Partners en Masters genieten van de voordelen van het NLVI netwerk (LinkedIn en Mailservice).

Het NLVI streeft ernaar de kennis van de Arbo professional up-to-date te houden. Wij bieden een platform waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Arboveiligheid worden gepresenteerd en waar in een ongedwongen sfeer arbo professionals met elkaar van gedachten kunnen wisselen

Activiteiten / Cursus agenda

Data van NLVI evenementen, zoals: Safety Diner Pitch, Kenniskring, Arbo Masterclass en andere trainingen en opleidingen. NLVI deelname aan beurzen, conferenties en congressen. Klik voor meer informatie op het logo van de mediapartner.   

NLVI - News Stream
NLVI - News Stream
Nederlands Veiligheidsinstituut - osha
Nederlands Veiligheidsinstituut - Heliview
OUTVIE
Nederlands Veiligheidsinstituut - Stocexpo
Nederlands Veiligheidsinstituut - Worksafe
Nederlands Veiligheidsinstituut - safetyhealthwork